Spelregels

Een mooi beeld en een fijne beleving van het hele proces begint bij goede en duidelijke afspraken. Het is wel zo helder als je van tevoren precies weet wat je kunt verwachten. Er zijn wat spelregels opgesteld die betrekking hebben op ’t werk van Lifecasting by Renée.

Neem gerust contact op als hier vragen over zijn.

Contact

1 Lifecasting by Renée gaat voor je aan het werk, de mal wordt gemaakt, het beeld gegoten en naar jouw wensen afgewerkt.
Je zet je krabbel onder de opdrachtbevestiging met kostenindicatie, spelregels en privacyverklaring waarin duidelijk staat wat er is afgesproken.

2 Renée spant zich met ziel en zaligheid in om zo veel mogelijk aan je wensen tegemoet te komen.
Aangezien het beeld een echt handgemaakt kunstobject is kunnen er altijd hele kleine oneffenheden zijn, dit hoort bij het beeld.

3 Met het maken van de mal van medisch getest, natuurlijk en huidvriendelijk materiaal gaat Renée direct voor je aan de slag om het beeld te maken.

Tenzij opzet of bewuste roekeloosheid is Lifecasting by Renée niet aansprakelijk voor enige vorm van schade (gevolgschade daaronder begrepen)
door het gebruik van het alginaat en/of de uitvoering van andere werkzaamheden.
Er is bescherming aanwezig om je kleding te beschermen maar kom voor de zekerheid niet in je mooiste outfit er kan soms een kloddertje naast vallen.
Wanneer je een lichaamsbeeld laat maken kun je beter een paar uur voor de casting geen knellende In de huid tekenende kleding dragen zoals b.v. BH, sokken, e.d. omdat je dit in het zeer gedetailleerde eindresultaat gaat terugzien.
Mochten er van jou kant zaken zijn die van invloed kunnen zijn op de casting, overleg dit dan van tevoren, het is belangrijk dat je je comfortabel voelt.

4 Het is belangrijk dat je tijdens het maken van de mal de aanwijzingen van Lifecasting by Renée opvolgt zodat ik een prachtig beeld voor je kan maken. Mocht je de aanwijzingen niet opvolgen kan het beeld mislukken.
In zo’n geval zijn wij daarvoor niet aansprakelijk.

5 Een mooi beeld maken kost tijd en materiaal daarom voldoe je na het maken van de mal de helft van de in de opdrachtbevestiging afgesproken kostenindicatie, het resterende deel bij het ophalen van het beeld wat ongeveer 4 á 5 weken zal duren.

6 de spelregels staan vermeld op het opdrachtformulier met kostenindicatie en privacy verklaring.
Door ondertekening van het opdrachtformulier ga je akkoord met de kostenindicatie en verklaar je dat je de spelregels en privacyverklaring kent en accepteert.

7 mocht er iets zijn waar je niet helemaal tevreden over bent, bekijken we samen hoe we het op een positieve manier kunnen oplossen.