Mijn beelden vertellen een verhaal

Er zijn adembenemend mooie verhalen. Lieve, grappige maar ook verdrietige verhalen. Wanneer vertel je me jouw verhaal?

Renée maakt in haar atelier levensechte beelden d.m.v. liftcasting en boetseren. Met de techniek lifecasting maak ik een exacte weergave van een lichaamsdeel b.v. handen, voeten, gezicht, torso, een bosje kusjes, familie handen bij elkaar e.d. Dit is een methode die de grote meesters al gebruikten als studie. Met het evt. erbij boetseren van persoonlijke elementen word het beeld nog persoonlijker, ik noem ze dan ook “this is your life” beelden.

Alle beelden zijn echte kunstwerken, een unieke herinnering die tastbaar is en voor altijd blijft! NET ZO UNIEK ALS JIJ.

Enkele voorbeelden:
Voor je huwelijk kunnen jullie bijvoorbeeld 2 handen met de kersverse trouwringen vastleggen of je zwangere buikje vereeuwigen. De voetjes / handjes van je baby vastleggen voor altijd ( ze worden zo snel groot) of je vriendschap, liefde, gezin, jubilarissen etc. vieren met een gemeenschappelijk beeld. Een geboetseerd portret of ander speciaal ontworpen beeld kan geweldig zijn. Ook als je misschien ziek bent of een dierbare, kan een persoonlijk beeld zorgen voor een tastbare herinnering en troost. Wil je wat van de as van een dierbare in een beeld laten verwerken… een favoriet beeldje restaureren? Er kan heel veel!

Mogelijkheden:
Er zijn verschillende materialen mogelijk. Afhankelijk van je wensen, binnen of buitenplaatsing kun je bijvoorbeeld kiezen jouw beeld te laten afgieten in keramiek, hars, gietsteen of zelfs brons. De beelden zijn dus niet van gewoon gips!

Je bent bij mij in goede handen, maak een afspraak om je wensen kenbaar te maken. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Maak een afspraak